ENGLESKI ZA PREDŠKOLCE

 

ENGLESKI ZA PREDŠKOLCE namenjen je deci uzrasta od četiri do sedam godina. Deca se uz pomoć igre i muzike u malim grupama (do petoro) upoznaju sa engleskim jezikom i uživaju učeći ga sa svojim vršnjacima. Bitnu ulogu u učenju jezika i razvijanju ljubavi prema jeziku, pored stimulativne atmosfere i predavača sa dugogodišnjim iskustvom, imaju i originalni udžbenici i audio-vizuelni materijali vodećih svetskih izdavača, kao i najsavremenija nastavna sredstva.  Kurs se sastoji od 64 časa u trajanju od 30 minuta, dva puta nedeljno.

 

ENGLESKI ZA OSNOVCE

 

ENGLESKI ZA OSNOVCE namenjen je deci školskog uzrasta. Na ovom kursu, u zavisnosti od nivoa kojem pripadaju, deca usvajaju i razvijaju potrebne jezičke veštine i znanja. Putem obrade zanimljivih tema i kreativnih aktivnosti svojstvenih određenom uzrastu u malim grupama (do petoro), deca uživaju učeći engleski jezik. Kurs traje tokom cele školske godine i sastoji se od 64 časa od 50 minuta, dva puta nedeljno.

 

ENGLESKI ZA SREDNJOŠKOLCE

 

ENGLESKI ZA SREDNJOŠKOLCE se organizuje za više nivoa, od početnih do viših u zavisnosti od jezičkog iskustva dece. U zavisnosti od nivoa, kursevi traju 1 ili 2 semestra. Jedan semestar traje 14 nedelja (ukupno 56 časova). Deca, u malim grupama (do petoro) uspešno usvajaju i primenjuju gradivo na završnim višim nivoima, nakon čega su spremna za polaganje Kembridž ispita First (FCE), CAE i CPE radi dobijanja njihovih diploma, koje omogućavaju ulazak u akademski svet na engleskom jeziku. U cenu kursa je uračunato polaganje završnog testa kao i dobijanje sertifikata o stečenom znanju studija za strane jezike ENGLISH CENTAR.

 

ENGLESKI ZA ODRASLE

 

Pozivamo Vas na proveru znanja u našu školu gde ćemo Vam pomoći da izaberete kurs koji najviše odgovara Vašim potrebama. Možete odabrati grupnu nastavu (do petoro), poluindividualnu i individualnu, kao i standardni (četiri časa od 45 munita nedeljno)  ili intenzivni (šest časova od 45 minuta nedeljno) kurs. U zavisnosti od nivoa, kursevi traju 1 ili 2 semestra. Jedan semestar traje 14 nedelja (ukupno 56 časova) ili 10 nedelja (ukupno 56 časova). U cenu kursa je uračunato polaganje završnog testa kao i dobijanje sertifikata o stečenom znanju studija za strane jezike ENGLISH CENTAR.

 

ENGLESKI ZA PREDUZEĆA

 

ENGLESKI ZA PREDUZEĆA je poseban paket kurseva namenjenih preduzećima. U ponudi su opšti kursevi engleskog kao i tematski poslovni tečajevi, svih nivoa. Možete odabrati grupnu nastavu, poluindividualnu, individualnu, kao i standardni ili intenzivni kurs. U zavisnosti od nivoa, kursevi traju 1 ili 2 semestra. Jedan semestar traje 14 nedelja (ukupno 56 časova) ili 10 nedelja (ukupno 56 časova). U cenu kursa je uračunato polaganje završnog testa kao i dobijanje sertifikata o stečenom znanju studija za strane jezike ENGLISH CENTAR.

 

PRIPREMA ZA MEĐUNARODNE SERTIFIKATE ZA ENGLESKI JEZIK

 

ESOL ispiti Univerziteta u Kembridžu su najpoznatiji i najpriznatiji ispiti za sve polaznike koji uče engleski jezik. Za studije u inostranstvu, poslediplomske studije ili zapošljavanje biće Vam potrebna neka od svetski priznatih diploma  ESOL ispita Univerziteta u Kembridžu. U našoj školi organizujemo pripremnu nastavu za sledeće kurseve:

 

  • KET

  • PET

  • First (FCE)

  • CAE

  • CPE

  • IELTS

  • TOEFL

 

Kurs traje jedan ili dva semestra u zavisnosti od ispita. Jedan semestar traje 14 nedelja (ukupno 56 časova). Možete odabrati grupnu nastavu (do petoro), poluindividualnu, individualnu, kao i standardni ili intenzivni kurs.

 

PREVOĐENJE

 

U našoj školi pružamo usluge prevođenja. Cena prevoda sa engleskog na srpski i srpskog na engleski je 900 RSD po prevodilačkoj strani (1800 slovnih znakova sa razmacima). Cena može da varira u zavisnosti od vrste teksta kao i perioda isporuke datog teksta.

 

LEKTORISANJE

 

U našoj školi pružamo usluge lektorisanja (teksta na srpskom ili engleskom jeziku). Cena lektorisanja je 300 RSD po prevodilačkoj strani (1800 slovnih znakova sa razmacima). Cena može da varira u zavisnosti od vrste teksta kao i perioda isporuke datog teksta.

 

SKYPE nastava

 

Ukoliko nemate puno vremena ili živite daleko, naša škola može za Vas organizovati nastavu putem Skype-a. Princip rada je identičan kao i tokom nastave koja se održava kod nas u školi. Sve što Vam je potrebno jeste stabilna internet veza, mikrofon i Skype program.

 

PRIPREMA ZA RAZGOVOR ZA POSAO

 

Naša škola organizuje individualnu, poluindividualnu ili grupnu nastavu gde se možete efikasno pripremiti za razgovor za posao koji se održava na engleskom jeziku.

 

Monday the 28th - © English Centar. Thanks to Joomla 2.5 templates by FTS